India Reisverslag

Dag 15, Khajuraho

Bij het ochtendgloren voel ik me een stuk beter! De tassen worden snel aangevuld met laatste-moment inpakken en we verzamelen ons bij de bus, waar we onze tas afgeven. Daarna volgt voor mij een stevig ontbijt, ik rammel van de honger!

            De bus brengt ons naar Khajuraho. Een stad waarmee we veel moeite hebben in de uitspraak. Deze stad staat bekend om zijn erotische tempels. Op deze tempels staat de hele Kama Sutra afgebeeld.

Het hotel waar we verblijven is erg luxe, met hele mooie kamers en een heel mooi zwembad. We kunnen hier ook fietsen huren, iets wat bijna iedereen wel doet. Zo ook wij. We fietsen naar het dorp, waar we wat ronddwalen en winkeltjes bezoeken. We willen ansichtkaarten versturen, maar er zijn hier vooral seksueel getinte kaarten te krijgen. Niet echt geschikt voor kleine neefjes en nichtjes, of je ouders! We eten bij een Italiaan, die heerlijke pasta en pizza serveert. ’s Avonds gaan we vroeg terug naar het hotel, om nog even in het zwembad bij te komen. Na het zwemmen zijn we moe en vallen we in ons luxe, zachte bed in een diepe slaap.

  

Lees verder...