India Reisverslag

Dag 16, Khajuraho

Vandaag mogen we van onszelf een beetje uitslapen. Andere groepsleden zijn mee op een facultatieve excursie naar watervallen in de buurt. Wij zagen hier niet zoveel in, en gaan vandaag de tempels bekijken. Er zijn verschillende tempelgroepen, maar de Westelijke zijn het mooist. Ze zijn goed onderhouden en de afbeeldingen zijn goed te zien. De tempels zelf liggen in een soort parkachtig gebied, waar we soms ook even op een bankje zitten om bij te komen. Het is soms zo warm, en die tempels in- en uitklimmen is dan best zwaar.

            ’s Middags fietsen we nog naar het Oostelijke tempelcomplex, maar we gaan ze niet bekijken. We besluiten een beetje rond te fietsen door de omgeving, waarbij er al snel mensen naast ons komen fietsen die ons vragen stellen. Waar komen we vandaan, met welke groep zijn we, wat doen we, wat gaan we nog doen, waar zijn we al geweest? Ze willen écht alles van je weten.

 Al fietsend vinden we een leuk restaurantje om te dineren. Dit restaurantje heeft een boomhut van waar je zo het Westelijke tempelcomplex kunt zien. Wij blijven gewoon op het terras zitten en bestellen heerlijk eten. Hier op het terras is het rustig en het eten smaakt heerlijk. We drinken nog wat en praten tot het donker wordt. Dan rekenen we af en fietsen we terug naar het hotel. Om in elkaars armen in slaap te vallen.

 

Lees verder...